Hämeen Leader-ryhmät

EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä Kotikontunen 2015-2020

php-leader-kartta

EMO ry

Eteläisen maaseudun osaajat EMO ry on Leader-ryhmä eli rekisteröity yhdistys, jossa paikalliset asukkaat ja paikallisten yritysten, yhdistysten sekä julkisen tahon edustajat päättävät alueen yhteisöjen ja yritysten ideoiden rahoittamisesta Leader-rahoituksella. Toimisto sijaitsee Riihimäellä, Eteläinen Asemakatu 2 A 11130 Riihimäki.

Etpähä ry

Eteläisen Päijät-Hämeen maaseudun kehittämisyhdistys – Etpähä ry – on eteläisessä Päijät-Hämeessä toimiva aluekehittäjä ja paikallinen toimintaryhmä, jonka tarkoituksena on edistää toiminta-alueensa palveluita ja työllisyyttä. Tämän lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on edistää yhteistyötä alueen asukkaiden, yritysten, yhteisöjen ja julkishallinnon välillä. Toimisto sijaitsee Lahden keskustassa Mariankatu 8 A, 15110 Lahti.

Linnaseutu ry

Linnaseutu ry:n tarkoituksena on maaseudun monimuotoinen kehittäminen edistämällä maaseudun paikallista aloitteellisuutta, maaseudun ja kaupungin välistä yhteistyötä sekä seudun eri toimijoiden keskinäistä verkottumista Suomessa ja kansainvälisesti. Yhdistys toimii palveluiden ja työllisyyden edistämiseksi ja kehittämiseksi. Linnaseudun toimisto sijaitsee Hämeenlinnan Tuuloksessa, osoitteessa Pannujärventie 7.

Lounaplussa ry

LounaPlussa ry on Forssan seudulla toimiva paikallinen toimintaryhmä eli maaseudun kehittämisyhdistys. Toimintaryhmän tehtävänä on kannustaa maaseudun asukkaita kehittämään omaa kotiseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään työpaikkoja ja yrityksiä. LounaPlussa ry:n toimisto sijaitsee Forssan seudun kehittämiskeskuksen tiloissa osoitteessa Koulukatu 13, 30100 Forssa.

Päijänne-Leader ry

Päijänne-Leader on yksi Suomen 55 toimintaryhmästä, joiden tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää maaseudun asuinoloja yhdessä maaseudun asukkaiden kanssa. Päijänne-Leader ry:n toimisto sijaitsee Vääksyn kanavalla Päijännetalolla, Meijeritie 1, 17200 Vääksy.