Hämeen Leader-ryhmät

EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä Kotikontunen 2015-2020

LEADER-HANKKEIDEN JULKISUUS

Hankkeilta odotetaan avoimuutta ja toiminnan tuloksien tiedottamista. Kaikissa EU-ohjelmissa ja Leader-hankkeissa tulee selvästi näkyä maininta EU:n osallistumisesta rahoitukseen.

Leader-rahoitettuja hankkeita koskevissa lehtijutuissa, lehdistötiedotteissa, mediatilaisuuksissa yms. on mainittava EU:n Leader-rahoitus. Lisäksi uutisoinnissa on hyvä mainita myös Leader-rahoitusta kanavoiva taho eli paikallinen Leader-ryhmä.

Ohjeet logojen käytöstä hankkeissa

Kaikissa ohjelmasta kertovissa julkaisuissa sekä ohjelman rahoituksella tehdyissä julkaisuissa (kuten esitteissä, raporteissa ja lehti-ilmoituksissa) on käytettävä Euroopan unionin lippua. Lipun yhteydessä tulee olla seuraava tunnuslause: ”Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin”. EU-lipun lisäksi tulee käyttää Leader-logoa aina kun rahoitus tulee Leaderin kautta. Alla olevissa kuvatiedostoissa on EU-lippu ja kyseinen rahastoa kuvaava lause sekä Leader-logo.

EU-lipun ja Leader-logon lisäksi voidaan käyttää muita tunnuksia kuten paikallisen Leader-ryhmän omaa logoa tai organisaation omaa tunnusta.

Klikkaamalla logoa saat tallennettua sen .jpg-muodossa omalle koneellesi. Lisää logovaihtoehtoja Maaseutuverkoston sivuilla, Leader-ryhmien omat logot ryhmien omilta sivuilta.


EU-lippu ja maaseuturahasto -tunnuslause:
– pohja: pantone reflex blue
– tähdet: pantone yellow

Käytetään rahoittajan tunnuksena.

EU-lippu ja maaseuturahasto -teksti:
– pohja: pantone reflex blue
– tähdet: pantone yellow

Käytetään rahoittajan tunnuksena kun tilaa on vähän.

LEADER-logon värit:
– pohja: musta tai pantone 329 (cyan 100 %, yellow 47 %, black 47 %)
– siemenkuvio:pantone 128 tai magenta 8 %, yellow 65 %
– kirjaimet, yläkaari ja oikea puoli pohjasta: valkoinen

Kaikissa LEADER -ryhmien rahoittamien hankkeiden julkaisuissa (kuten mainoslehtisissä, esitteissä ja tiedotteissa, myös sähköisissä julkaisuissa, kuten internetsivuilla sekä av-aineistossa) on suositeltavaa käyttää EU -lippua tunnuslauseineen (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin) sekä LEADER -logoa. Julkaisun tietosisällöstä vastaavan tahon yhteystiedot on ilmoitettava.